get out there
Lieve allemaal,
kort maar krachtig vanuit internetcafetje in Turrialba.
Ik wil jullie even zeggen wat voor een prachtige organisatie Raleigh is.
De afgelopen dagen veel introducties en voorlichtingen gehad, vandaag alles ingepakt en klaargemaakt voor morgen. We hebben ontbijt om 5 uur in de ochtend en vertrekken dan allemaal naar phase 1. Ik zal eerst twee dagen reizen, per bus, om aan te komen in Nicaragua.
Inspirerende mensen, hechte groep, nieuwe gezichten en verhalen, nieuwe geuren, alweer!
Heel heel veel liefs en tot waarschijnlijk over 3 weken.
Lisa
Lieve lisa ontzettend veel succes en plezier daar! zo te horen heb je het al goed naar je zin :)
voor mij nog 2 nachtjes slapen, ongelooflijk hoe snel dat is gegaan afgelopen tijd.
maar met het idee dat als ik terug ben mn rijbewijs kan aanvragen ga ik met een gerust hart weg!
may we meet again in costa rica
Wow Lisa, echt helemaal te gek, deze mooie reis!
Ik ben blij dat je m'n kaartje nog hebt kunnen lezen voor je vertrok... :)
Ik sprak Niels laatst over al je verdere plannen daar, waanzinnig stoer!.....Ik wens je de allermooiste ervaringen en ik zal je verhalen volgen.....dikke kus Sjouk
Hee lies,
ik denk dat ik je in Nederland verkeerd begrepen heb. Ik dacht dat je het langst vrijwilligerswerk in Costa Rica zou doen. En de laatste weken/maand zou je 'misschien' naar nicaragua gaan. Maar leuk om te horen dat het goed met je gaat.
Met tot over drie weken, bedoel je zeker niet dat je terug naar dit koude kikkerlandje komt? dat schept verwarring ;)
Heel veel kusjes,
Rosa