one more day
Lieve allemaal,
Morgen is Raleigh afgelopen. Wat voelt dat ongelooflijk gek!
Het voelt alsof ik komende twee maanden door kan reizen met een dik pak vol vrienden, kennis, ervaringen en emoties in mijn tas. Het zal verdrietig worden morgenochtend vroeg. Mensen waarvan ik ben gaan houden uit Nieuw zeeland, hong kong, costa rica, nicaragua, engeland en ga zo nog maar even door, ik weet niet of ik ze ooit weer zal zien.
Ik vind het moeilijk te verwoorden hoe veel Raleigh doet, op persoonlijk vlak, maar ook met al haar projecten. Ik heb mensen zien veranderen om me heen. Verlegen, onzeker in het begin, en nu vol positieve energie en kracht. Miroflor eerst zonderen nu met community centre, Attrape zonder en met water, schildpadjes veilig in zee, national parks met nieuwe plannen.
Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steun die ik kreeg, waardoor ik dit heb kunnen meemaken, voor alle lieve reacties op dit blog. ik zal nog wat fotos uploaden en ik beloof mijn verhalen zo lang mogelijk bij me te dragen om ze te delen als ik weer terug ben in Nederland.
Heel heel veel liefs,
Lisa
Hee lieve Lisa,
Dat lijkt me inderdaad heel gek Raleigh nu dan echt bijna is afgelopen. Maar wauwie wat heb je mooie dingen gedaan. Wat zijn nu je verdere plannen? Met kerst nu je Myrthe toch niet zal ontmoeten?
Geniet er nog maar even van!
Kus Fia
lieve Fia, ja inderdaad myrthe gaat werken in haar gapyear... haha! nee grapje, natuurlijk is het vet cool wat ze gaat doen. Ik ga eerst naar het strand met een grote groep van raleigh en daarna naar Panama en Colombia! hoe gaat het met jou? dikke dikke kus, Lisa
Wauw Lies, klinkt nu al als een hele mooie ervaring! Ga nu meteen even je foto's bekijken en ben benieuwd naar wat je verder gaat doen!
Liefs Marloes
Hee Lisa,
Klinkt heerlijk ontspannen. Houd ons op de hoogte via dit blog hea!? En je foto's zijn echt super mooi.
Met mij alles oke hoor. Alleen heb ik 3dec mijn voet gebroken toen ik van de trap viel. Ik heb eerst een week rustgips gehad totaan mijn knie. Heb sinds 12 december (afgelopen maandag dus) loopgips tot net boven mijn enkel en ben dus druk bezig met het oefenen met lopen. Moet de 30ste zonder kunnen lopen en dan gaat het gips eraf. De eerste week ga ik samen met mijn ouders,broertje,zusje en Romy naar parijs, dus hoop daar rond te huppelen :p
Nu eerst even mijn toetsweek goed afronden. Dus ga weer even de boeken in!
Genietze!
Xx liefs Fia
Eerste week van januari**
Dag lieve Lisa,
Wat een spannende verhalen en mooie foto's. Wat zal je je reisgenoten missen. Ik begrijp dat het voor jou nog niet helamaal afgelopen is maar dat je nog verder gaat reizen. Nog heel veel plezier en tot daarna.
Heel veel liefs, Tijs
Lieve Lies,
Heb nu net al je spannende en ijverige avonturen gelezen. Ik vind het geweldig dat je zo een bijdrage hebt geleverd aan een betere wereld.
Ik hoop dat je deze vakantie lekker veel blogs plaatst. Want nu heb ik voldoende tijd om het te volgen.
Is het nu zeker dat je 17 februari terugkomt?
Nog een keer: FIJNE KERSTDAGEN!!
Liefs Rosa